Lafayette GPS C40

kr6,995.00

Kategori:

Beskrivning

Lafayette GPS C40 GSM/LTE – Hundpejl med marknadens största batteri i en kompakt storlek och bra vikt!

Lafayette GPS C40 bygger vidare på elektroniken från sin lillebror GPS Mini men har fått två större förändringar. Dubbel batterikapacitet till hela 4000 mAh och en helt ny kapsling som både ger dig robust känsla och ergonomisk form. Trots sitt stora batteri väger enheten utan halsbandet endast 185 gram.

Lafayettes GPS C40 är helt utvecklad och producerad i Sverige genom Lafayettes dotterbolag i Lindesberg, Här finns marknadens längsta erfarenhet av positionering som inleddes tidigt 70tal & genom all den erfarenhet och kunskap har man gett Lafayette möjligheten att konkurrera i toppen inom Hund GPS på kort tid.

GPSen C40 är för dig som vill känns en extrem trygghet i din batteritid vid tillfällen när hunden försvinner på långtur eller om du glömt ladda din GPS sedan föregående jaktdag. Med sitt imponerande batteri på 4000 mAh ger denna GPS dig upp till 60 timmars drifttid på 3 sekunders intervall. Vilket vittnar om en extremt generös kapacitet.

Givetvis lämnar denna GPS betydligt längre drifttider vid längre intervall.

Smartpositionering

En annan smart funktion som är ny för C40 är vår egen så kallade ”Smart positionering”. Den ger dig flera positioner på en specifik inställd positioneringsintervall. Till exempel kan den på 10 sekudners intervall ge dig 3 positioner fördelat på inställda intervallet. Detta innebär att GPSen drar ström som 10 sekunders intervall, men ger dig lika exakt spår som om du använde 3 sekunders intervall på spåret.

Denna funktion är helt ny för marknaden och vi tror att våra användare kommer ha stor glädje när dem bekantar sig med denna funktion under kommande jaktsäsonger.

Unik skallindikator

Lafayette har en unik konstruktion & teknik av sin skallindikator och har varit extremt omtyckt i sin debutsäsong och genom testerna som utförts på GPS Mini. Givetvis har GPS C40 samma grymma skallindikator och med väderskyddat mikrofonhål.

Uppringningsfunktion

Uppringning av hund GPS har i många år varit väldigt populärt och efterfrågat. Med senaste teknikförändringarna har det blivit svårare för marknaden att hålla uppe efterfrågan. Men med Lafayettes GPS C40 så har du äntligen en fungerande uppringning både på GSM & LTE.

Laddning

Lafayettes GPS C40 laddas trådlöst och laddpuck med USB-C medföljer tillsammans med clips, kabel och väggadapter i förpackningen. Tips: montera ladd-clipset med skruv eller dubbelhäftande tejp så får du en riktigt snygg väggmonterad laddning som håller din GPS på plats.

Teknisk specifikation

Modellnamn Lafayette GPS C40

Batterikapacitet 4000 mAh

Drifttid Upp till 60 timmar vid 3 sekunders uppdateringsintervall

Laddning Trådlös QI laddpuck via USB-C. (Laddutrustning medföljer)

Antenn Extern antenn som tål kraftiga slag och böjningar.

Vikt 185 gram utan halsband

Storlek (enhet) 92x57x92 mm

IP-klassning IP-67

Skallindikator & Skallräknare Ja

Områdeslarm & Skallarm Ja

SIM-kort / Telematik Roamingfritt som använder bästa tänkbara nät från Telia, Telenor, Tele2 (1 års obegränsad telematik ingår, därefter 299:-/år)

Kommunikation LTE Cat M1, Cat NB2, EGPRS, EDGE, GPRS

Uppringning VoLTE + CS Voice

Positionering / GNSS GPS, Glonass, Gelilei, BeiDou + WAAS & Egnos

Ingår i paket Lafayette GPS C40-enhet, Laddpuck, USB-C kabel, Väggadapter, Halsband

Garanti 3 år på enheten & 12 månader på batteri

Produktionsland Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.